In beeld: Fashion’s Night Out in New York

Fashion’s Night Out is de avond voor de grote start van de modeweken waarbij alle winkels tot 23u open blijven en naast het gebruikelijke aanbod, de klanten ook een extraatje aanbieden. Ketens als Zara, H&M en Forever 21 werden vermeden door onderstaande, gezien de massa toeristen die daar op normale avonden al voldoende aanwezig is, laat staan als er gratis cava wordt uitgedeeld.

Op naar Prada dan maar, maar plots niemand minder dan modekoningin – ofwel hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue – Anna Wintour haar gezicht liet zien. De manager van de Prada winkel in kwestie was meteen veel strenger en toeristen in slippers werden geweigerd, waarop hij Wintour naar de bovenverdieping begeleide weg van de horde paparazzi die zich spontaan had gevormd.

Van Fifth Avenue was het naar de pop-up shop van Bobbi Brown, die slechts een uurtje open bleef – dat moet een record zijn. Naast de producten van Brown, was er een verschijning voorzien van blogster Leandra Medine ofwel The Man Repeller. De laatste stop was Soho en de Benetton winkel. Morgen staat er onder andere nog meer Bobbi Brown en de show van Project Runway op het programma.

Renske De Maesschalck, verslaggever in New York

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content