#ikkoopBelgisch: drie nieuwe labels om te ontdekken

© GF

De Belgische modesector staat niet stil. Drie nieuwe labels om in de gaten te houden.

1. Les Soeurs

Met vier winkels in België en Nederland ging het de Limburgse zussen achter Les Soeurs voor de wind. Naast de selectie accessoires en juwelen die je tot nu toe in hun winkels kon terugvinden, leek het de zussen Hendrix tijd om ook met een eigen kledinglijn op de markt te komen. Voor hun eerste collectie, Voy(ag)eurs, lieten ze zich inspireren door de (wereld)reizen die ze de afgelopen jaren maakten.

lessoeurs.be

#ikkoopBelgisch: drie nieuwe labels om te ontdekken
© SANNE MEURICE

2. Sealed

Gewapend met meer dan twintig jaar ervaring werpt het Belgische brillenlabel Binôche een nieuw optisch brillenmerk op de markt: Sealed. Het label hoopt het verschil te kunnen maken met een focus op design en tijdloze monturen, die ontworpen worden in Antwerpen en met de hand afgewerkt in Frankrijk. De eerste collectie bestaat uit vijf modellen gemaakt van roestvrij staal en acetaat.

sealedeyewear.be

2
2© ALEXANDER POPELIER

3. Sam

De Antwerpse Eline De Rop ontwierp haar eerste handtas naar eigen zeggen nadat ze met volle tassen voor haar deur stond en haar sleutels niet terugvond. De oplossing voor haar probleem doopte ze Sam. De functionele tassen kunnen als riem of over de schouder gedragen worden en zijn geïnspireerd op het Britse militair uniform. Daarbij zocht De Rop naar een esthetische manier om praktisch je sleutels, geld en telefoon op te bergen.

samseries.be

3
3© GF

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content