Ik koop Belgisch week op Vente-Exclusive.com

© IKB

Van 19 tot en met 25 september verkopen meer dan 40 merken onder Ik koop Belgisch vlag op Vente-Exclusive.com

In samenwerking met Flanders Fashion Institute en Design Vlaanderen, organiseert Vente-Exclusive.com een Ik koop Belgisch week met verkopen van meer dan 40 merken. Onder andere Lola Liza, Strelli Homme, CKS en Demeyere verkopen tijdens de week items uit de vorige wintercollectie aan sterk gereduceerde tarieven onder de Ik koop Belgisch vlag.

De lijst met Belgische mode- en designmerken is lang en divers en dat mag geweten zijn. Met hun Ik koop Belgisch campagne, zetten Flanders Fashion Institute en Design Vlaanderen labels van eigen bodem via verschillende acties in de verf. Ook moedigen ze consumenten aan om Belgisch te kopen en dat trots uit te dragen. #ikkoopbelgisch is immers een optie voor shoppers met verschillende stijlen en budgetten. Wie dat online wil ontdekken, moet tussen 19 en 25 september op Vente-Exclusive.com zijn.

“Om de campagne extra kracht bij te zetten, linken we ons graag aan sterke partners die de #ikkoopbelgisch boodschap bij hun achterban uitdragen. Dankzij de samenwerking met Vente-Exclusive.com kunnen we een grote groep geïnteresseerde consumenten in de Benelux laten kennismaken met de diversiteit van Belgische mode- en designmerken. Tegelijkertijd kunnen deelnemende merken via het partnership hun stock liquideren. Een win-win-win met andere woorden”, laat communicatiemanager van het FFI Jasmijn Verlinden weten.

Ook voor het Belgische Vente-Exclusive was het een logische samenwerking. “In 2015 was bijna 10% van de verkochte artikelen op Vente-Exclusive-.com Belgisch: 350.000 items werden verkocht tijdens meer dan 100 verkopen van 47 verschillende Belgische merken”, zegt Peter Grypdonck, CEO van Vente-Exclusive.com. “Als Belgisch bedrijf zijn we er erg trots op dat we onze ondernemers van eigen bodem kunnen ondersteunen en ze extra kansen kunnen bieden om te groeien. Met deze week, waarin we bijna uitsluitend Belgische merken verkopen, willen we dit extra in de verf zetten.”

Wie, geïnspireerd door de Ik koop Belgisch week, meer Belgisch in kleerkast en interieur wil, vindt op www.ikkoopbelgisch.be een visueel overzicht van mode-, accessoire- en woonmerken van eigen bodem.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content