Huur de avondjurk van een Hollywoodster

Topshop biedt tijdens de feestdagen de mogelijkheid de door een ster gedragen rode loperjurk te huren voor amper 43 euro.

Er ook al van gedroomd om te schitteren in een jurk van Kate Moss of stiekem gehoopt dat u een keer de kleerkast van Scarlett Johansson zou kunnen plunderen? Topshop maakt die kerstwens misschien waar.

Met zijn nieuwste project “Dress Me Up” biedt de keten tijdens de feestdagen de mogelijkheid jurken te huren die gedragen werden door filmsterren of topmodellen. Onder anderen Kate Moss, Freida Pinto, Scarlett Johansson, Naomi Campbell, Dita Von Teese en Sophie Dahl schonken een kledingstuk. U kan ze weliswaar enkel voor een dag meenemen. Maar het spectaculaire nieuws is: de huurprijs bedraagt amper 40 pond (43 euro).

Voor wie hopeloos verliefd wordt op zijn rode loperjurk is er de mogelijkheid ze te kopen, want Topshop zal de collectie naderhand veilen. De opbrengst gaat naar een goed doel, meer bepaald naar Age Concern en Help the Aged, twee organisaties die zich inzetten voor ouderen.

Om de jurken te bekijken die u kan huren: klik hier.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content