H&M Studio collectie onmiddellijk verkrijgbaar na show op Paris Fashion Week

H&M Studio SS17 © H&M

In navolging van merken zoals Burberry en Topshop Unique start ook H&M met de See Now Buy Now tactiek.

Voor het eerst zal H&M haar nieuwe Studio collectie meteen te koop aanbieden na de show op Paris Fashion Week. Hiermee dichten ze het gat tussen de shows en de seizoenen. Op een maart wordt de H&M Studio collectie geshowd in Parijs en meteen hierna kunnen fans de lijn shoppen online. Vanaf twee maart zijn de kledingstukken ook te vinden in geselecteerde winkels van de Zweedse keten.

Bovendien toont H&M niet alleen een vrouwenlijn, maar ook een volledige mannencollectie. De show zal live te volgen zijn op de website van het merk.

De SS17 Studio collectie liet zich inspireren op sportswear, meer bepaald op de elegantie, romantiek en kracht van ballet. ‘Deze collectie draait om liefde, een positieve boodschap over hoop en optimisme. De kennis over het verleden gecombineerd met hedendaagse energie creëert de weg naar een nieuwe toekomst’, aldus Pernilla Wohlfar, creative- en design director bij H&M. Voor de stoffen koos het ontwerpteam voor biokatoen, zijden jacquard, fijn gebreide stoffen en nylon.

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content