H&M lanceert ondergoedlijn David Beckham

Miljoenen fans over de hele wereld zullen vanaf februari 2012 de ondergoedcollectie van voetbalster David Beckham kunnen kopen in de winkels van H&M.

In mei dit jaar kondigden David Beckham en zijn zakenpartner Simon Fuller al aan een eigen parfum- en kledinglijn te zullen lanceren. Twee maanden later liggen ook de lanceringsdatum en winkelketen vast.

Op tijd voor Valentijn

De samenwerking met H&M stelt van lange duur te zijn en Beckham zal dan ook de kans krijgen om elk seizoen nieuwe producten te lanceren. Zijn eerste collectie ligt in de rekken vanaf 2 februari 2012, net op tijd voor Valentijnsdag.

“Het voorbije jaar hebben mijn team en ik hard gewerkt aan deze ondergoedlijn en ik ben dan ook ongelooflijk enthousiast over het resultaat”, zegt Beckham.

Bij H&M zien ze de wereldbekende voetballer alvast graag komen. “David Beckham is een icoon van zowel voetbal als stijl. We zien dit dan ook als de start van een onvergetelijk en langdurig avontuur”, vertelt H&M’s designhoofd Ann-Sofie Johansson. “Valentijnsdag 2012 belooft een heel spannende tijd te worden.” (VF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content