H&M lanceert exclusieve feestcollectie

De Zweedse modeketen bewijst dat ecologische feestkledij ook stijlvol kan zijn. Op 4 april lanceert H&M een gloednieuwe exclusieve avondcollectie van zijn Consciouslijn. Naast de gewone Consciouscollectie, een kledinglijn van duurzame materialen, brengt de keten nu een betaalbare ‘Conscious Exclusive’ Collectie uit. Een mooie galajurk hoeft niet duur te zijn, dat bewees actrice Helen Hunt al op de rode loper tijdensde Oscars eerder dit jaar. Zij verscheen in een op maat gemaakte navykleurige galajurk uit de exclusieve ecologische Consciouscollectie van H&M.

Klaar voor de rode loper De nieuwe ‘Conscious Exclusive’ draaft op met avondkledij en accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Fijne kanten jurken inpoedertinten metunieke details en aangeklede jumpsuits geven ons high fashion vibes op hoog niveau. De kwaliteit is dan niet helemaal vergelijkbaar met echte haute couture maar bestaat wel uit 100% eco-vriendelijke materialen zoals biologisch katoen, gerecycleerd polyester en Tencel, een nieuwe stof uit natuurlijke vezels.

Deze nieuwe modelijn sluit goed aan dat bij het streefdoel van H&M om tegen 2020 alle collecties te laten bestaan uit 100% duurzame materialen. (YM) Spurt vanaf 4 april naar 140 geselecteerde H&M winkels voor deze unieke feestkledij en bijpassende accessoires. De collectie is ook online verkrijgbaar.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content