H&M in zee met Versace

Voor de herfstcollectie van 2011 gaat H&M een samenwerking aan met Donatella Versace.

Voor de herfstcollectie van 2011 gaat de populaire winkelketen H&M een samenwerking aan met het prestigieuze, Italiaanse modelabel Versace. De nieuwe collectie, ontworpen door Donatella Versace, bestaat uit zowel dames- als herenkleding. De exclusieve stukken worden gekenmerkt door het veelvuldige gebruik van leder, uitbundige prints en kleur: een typische Versace-collectie dus.

Een eerste glimp van de collectie konden we gisteren al opvangen op de mannenmodeweek in Milaan: ontwerpster Donatella Versace verscheen na haar show immers op de catwalk in een zwarte, leren jurk uit haar eigen collectie voor H&M.

Naast kledingstukken, zal Donatella Versace samen met H&M ook een aantal interieurartikelen uitbrengen. Het is de allereerste woonaccessoirescollectie van de Zweedse winkelketen. (TV)

De collectie van H&M en Versace is verkrijgbaar vanaf 17 november in ongeveer 300 winkels wereldwijd, en online. De zogenaamde pre-lentecollectie van 2012, ook van de hand van Versace, is vanaf 19 januari alleen online te koop.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content