Het mode-ABC van London Fashion Week

De shows in Londen bieden een explosie van creaties van Britste grootheden als Vivienne Westwood naast die van nieuw talent zoals Almeida (bekend van geweldige jeans). Niemand wil de Burberry show missen die traditiegetrouw plaatsvindt in de haast sprookjesachtige Kensington Gardens. Daar zien we ongetwijfeld mode iconen als Alexa Chung of Kate Moss en niet te vergeten Kate’s stiefzusje Lottie.

Voor de Newgen show start, drinken we ook dit seizoen nog een green juice voor de broodnodige vitamienen. Vorig jaar werd deze show voor nieuw talent gesponsord door TopShop. Zo zijn ooit Jonathan Saunders en ja ook Alexander McQueen ontdekt. Overigens drinken gasten vooral water en koffie: bij de SS16 shows werden er 15.000 Evian flesjes en 30.000 Lavazza espressos genuttigd.

Tussen de shows door is er maar weinig tijd om van de stad te genieten. Maar blijf gerust wat langer, stap in een Uber naar Chiltern Firehouse waar celebrities and it-girls feesten. Immers: een glaasje prosecco met Henry Holland en consorten heb je wel verdiend. Daarna is het tijd voor een beauty slaapje : na een week rondrennen op je Sophia Webster hakken heb je dat echt nodig want de volgende bestemming – Milaan – wacht alweer op je!

Hou de Instagram en website van weekend.be zeker in de gaten, want onze correspondente zal aanwezig zijn!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content