Het laatste project van McQueen

Het label Alexander McQueen lanceert in juni een ondergoedcollectie voor mannen. De vorige maand overleden ontwerper tekende ze nog zelf.

Het label Alexander McQueen lanceert in juni een ondergoedcollectie voor mannen. Het was een van de laatste projecten van de overleden Britse topontwerper, meldt WWD.

De designer, die zich vorige maand van het leven beroofde, tekende kort voor zijn dood nog een collectie boxershorts. Ze zijn te herkennen aan de kleine doodshoofden in de middel. Verder voorzag hij ze rijkelijk van de prints die ook zijn laatste mannencollectie typeerden: doodshoofden, r├Ântgenstralen, veren en een collage van beenderen.

De collectie omvat basisondergoed, luxueuze nachtkleding, militair geïnspireerde loungewear en zwemkleding voor de zomer van 2011. De opbrengst van een beperkte editie rode boxershorts met doodshoofd is bestemd voor diverse aidsbestrijdingsorganisaties wereldwijd.

Prijzen gaan van 35 pond voor een boxershort tot 370 pond voor een zijden pyama. De collectie is te koop op alexandermcqueen.com en in department stores wereldwijd, zoals Barneys in New York, Harrods in Londen en Galeries Lafayette in Frankrijk.

AH.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content