Haute Couture Fashion Week van start

© Twitter

Lady Gaga kwam naar Parijs voor de show van Atelier Versace.

In Parijs is de Haute Couture Fashion Week van start gegaan. Het Italiaanse modehuis Versace mocht de aftrap geven van een zesdaagse modeweek in de stad vol van de mooiste avondjurken. Onder meer Christian Dior, Chanel, Giorgio Armani Privé, Jean-Paul Gaultier en Valentino staan nog op het programma.

De aftrap van de Haute Couture Fashion Week in Parijs werd gegeven door modehuis Versace en hun Atelier Versace-lijn. Alle ogen waren gericht op de elegante collectie, waarvoor Donatella zich liet inspireren door Grace Jones, maar ook op een opvallende gast op het defilé. Zo was niemand minder dan Lady Gaga, een van de nieuwe gezichten van Versace, aanwezig tijdens de voorstelling in Parijs. De modellen kwamen ook op het nummer ‘Donatella’ van Gaga’s nieuwe album ‘ARTPOP’ de catwalk opgewandeld. Ook de bekende modefotograaf Mario Testino zat op de eerste rij.

De volgende dagen staan onder meer Christian Dior, Chanel, Jean-Paul Gaultier en Valentino op de agenda. Zij zullen in de lichtstad hun nieuwe collecties lange avondjurken voorstellen. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content