Hannelore Knuts en Bent Van Looy voor Hunting and Collecting

De ambitieuze Brusselse concept store Hunting and Collecting werkte voor zijn lente/zomer 2011 lookbook samen met niemand minder dan Hannelore Knuts en Bent Van Looy. Beiden werden door de Belgische modefotograaf Hicham Riad gefotografeerd in een sobere setting met verwijzingen naar de Zuid-Amerikaanse woestijn (kleurenpalet, texturen, stoffen).

“We wilden een gevoel creëren van leegte en blakende zon, onzichtbare hitte en stille eenzaamheid. De atmosfeer die zich voordoet in plaatsen waar de zon heerst over elk aspect van het leven”, vertellen winkeluitbaters Niels Radtke en Aude Gribomont.

“We hebben het geluk gehad te kunnen werken met Hannelore Knuts, een van de meest succesvolle Belgische modellen en Bent Van Looy, zanger van de muziekband Das Pop”.

Met een lookbook geeft een modehuis (of in dit geval concept store) zijn visie weer op het lopende seizoen. De beelden weerspiegelen de visuele identiteit, decoratie en de keuze van merken in de boetiek.

Vincent Fobelets

Fotografie: Hicham Riad Modellen: Hannelore Knuts en Bent Van Looy Haar en make-up: Rudi Cremers Productie en styling: Aude Gribomont en Niels Radtke

Hunting and Collecting – Kartuizerstraat 17, 1000 Brussel

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content