Hanneli Mustaparta voor Diesel

De Noorse blogster Hanneli Mustaparta is van vele markten thuis en heeft zich nu vrijgemaakt om te poseren voor de zomercampagne van Diesel Black Gold

De Noorse bloster/model/stiliste Hanneli Mustaparta heeft nog een gaatje gevonden in haar overvolle agenda om te poseren voor de zomercampagne van Diesel Black Gold.

Hanneli Mustaparta is van vele markten thuis en heeft zich nu vrijgemaakt om te poseren voor de zomercampagne van Diesel Black Gold. Ze is niet enkel het gezicht van de nieuwe campagne, maar ze nam ook de styling van het project voor haar rekening.

De campagne bestaat in totaal uit vijf beelden in zwart-wit. Niet teveel poespas, de focus ligt op het model én de kleren. Zo zien we onder meer een leren vestje, een ritsjasje en uiteraard denim.

Diesel Black Gold in New York
Het is ook uitkijken naar de wintercollectie 2013 van Diesel Black Gold. Deze collectie zal getoond worden op 12 februari op de modeweek in New York. De catwalkshow zal ook live worden uitgezonden via een livestream op het internet. En er is meer: het is niet zomaar een livestream, want je kan kiezen vanuit welk perspectief je de show wil bekijken. De livestream is te bekijken via dieselblackgold.com.

(LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content