Gwyneth Paltrow lanceert eigen kledinglijn op online platform Goop

Gwyneth Paltrow © REUTERS

Na haar eigen uitgeverij en skincare-collectie, brengt actrice Gwyneth Paltrow in september dit jaar ook een modelijn uit onder de noemer Goop.

Gwyneth Paltrow zit niet stil. Op haar lifestyleplatform Goop heeft ze ook een winstgevende webshop, waar ze onder andere eigen boeken en cosmeticaproducten verkoopt. Een logische volgende stap is een eigen kledingcollectie en die komt er in september aan.

‘Ik ben hard aan het werken aan een modelijn en het is super spannend’, liet de actrice en lifestylegoeroe optekenen tijdens een gesprek met de Hudson Union Society in New York.

Razende vaart

‘We werken erg hard bij Goop, we doen heel veel verschillende dingen. Mijn CEO vraagt me steeds: ‘Kunnen we alsjeblieft wat minder doen?” Het gaat dus hard voor Gwyneth en Goop, ondanks de vraag om wat af te remmen.

Paltrow is niet de eerste noch de enige actrice die zich op de modemarkt stort. Onder meer Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker en Kate Hudson combineren hun Hollywoodbestaan met een modecarrière.

Wij verwachten dat de collectie zal bestaan uit elegante casualwear, passend bij de (levens)stijl van Paltrow zelf. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content