Gucci ontwerpt voor Florence Welch

© Reuters

Gucci ontwerpt de outfits van Florence Welch, zangeres van Florence + the Machine, voor de nieuwe tournee ‘Ceremonials’.

Het Italiaanse modehuis Gucci zal opnieuw kostuums ontwerpen voor zangeres Florence Welch van Florence + the Machine. Zij zal de kleding dragen tijdens de tweede tournee ‘Ceremonials’ van de band in Europa en de Verenigde Staten. Dat schrijft The Telegraph.

Het wordt een druk najaar voor Florence Welch van Florence + the Machine. Met haar nieuwe tournee voor de deur in Europa en de Verenigde Staten heeft de 26-jarige zangeres ongetwijfeld veel aan haar hoofd, maar over één ding hoeft ze zich alvast geen zorgen meer te maken: haar outfit. Het Italiaanse modehuis Gucci zal, net als voor haar vorige tournee in 2011 in Noord-Amerika, de kleding voor de zangeres ontwerpen. Het is de creatief directeur van Gucci, Frida Giannini, die dit project persoonlijk tot een goed einde zal brengen.

Florence gek op Gucci

De samenwerking tussen Florence Welch lijkt een match made in heaven te zijn. Florence houdt van Gucci en omgekeerd. Gucci is sterk onder de indruk van de persoonlijke stijl van Florence en ontwierp al kleding voor de eerste tournee van Florence + the Machine. Voor de nieuwe tournee komt het nu opnieuw tot een samenwerking. “We hebben voor een romantische en moderne aanpak gekozen, in lijn met haar donkere glamour en dramatische sensualiteit”, aldus Giannini van Gucci.

De nieuwe tournee ‘Ceremonials’ van Florence + the Machine start op 14 september en de band zal spelen in verschillende steden in Europa en Amerika. Op 25 november staan Florence Welch en haar muzikanten ook in de Lotto Arena in Antwerpen. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content