Gucci doneert handtassen voor goed doel

© Twitter

Modehuis Gucci doneert drie van hun bekendste handtassen aan een online veiling voor het goede doel. Chime For Change is een initiatief opgericht door Gucci dat onderwijs, gezondheid en rechtvaardigheid voor iedere vrouw, waar ook ter wereld, promoot. Zo schrijft de Britse Vogue.

Modehuis Gucci doneert drie van hun bekendste handtassen aan een online veiling voor het goede doel. Chime For Change is een initiatief opgericht door Gucci dat onderwijs, gezondheid en rechtvaardigheid voor iedere vrouw, waar ook ter wereld, promoot. Zo schrijft de Britse Vogue. Van 23 tot 30 september kan je bieden op drie beroemde Gucci-handtassen via een online veiling gehost door Christie’s. De opbrengst gaat integraal naar Chime For Change.

De New Bamboo Bag, waarvan het handvat gemaakt wordt met 130 aparte bamboestukjes gespreid over twee volledige dagen, de New Jackie Bag en de Soft Stirrup Bag zullen geveild worden.

‘We voelen ons vereerd om Chime For Change op deze manier te kunnen helpen en zo de levenskwaliteit van vrouwen wereldwijd te kunnen verbeteren,’ vertelde Clare Borthwick, de vintage en accessoires specialist van Christie’s aan Vogue. Er kan wereldwijd geboden worden op de tassen, dus ook u kan uw kans wagen. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content