Grootste schoenenwinkel ter wereld geopend

© Reuters

In het Dubai Mall is de grootste schoenenwinkel geopend.

In het Dubai Mall is de grootste schoenenwinkel ter wereld officieel open verklaard. Het Level Shoe District is een luxueuze megastore van bijna 9.000 m2 en biedt een uitgebreide collectie schoenen van topdesigners van over de hele wereld.

De winkel bevindt zich in het winkelparadijs Dubai Mall – met meer dan 650 winkels het grootste shoppingcenter van de planeet – en is verdeeld in vier departementen waarvan er twee voor vrouwen zijn, namelijk designerschoenen en ‘gewone’ collecties. De andere twee delen zijn voorzien voor mannen en trends.

Het concept werd bedacht door de Chalhoub Group, die actief is in de beauty en fashion sector in het Midden-Oosten. “De Level Shoe District is een plaats voor mensen die verslaafd zijn aan schoenen”, zegt Patrick Chalhoub tegen WWD. “De winkel is een belangrijke mijlpaal voor onze groep die meer dan 450 luxe-winkels bezit in het Midden-Oosten”, vulde Patrick aan.

Naast een selectie van topmerken, is er ook de conceptstore The Zoo, die merken uit het Midden-Oosten verkopen en een VIP-ruimte. De winkel is sinds vandaag open, binnenkort zal ook het Vogue Café er zijn deuren opendoen. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content