Grace Coddington doet iets met haar kat voor Balenciaga

Grace Coddington, het creatieve brein achter de Amerikaanse Vogue, heeft enkele limited edition accessoires uitgebracht bij Balenciaga. Op de accessoires zijn tekeningen van haar kat te zien.

Is augustus te vroeg om aan een kerstlijstje te beginnen? Wij namen het zekere voor het onzekere en vestigen toch al graag uw aandacht op de Pumpkin bag van Grace Coddington voor Balenciaga. Coddington, volgens vlogfenomeen P’trique de “unsung hero of Vogue”, heeft voor het merk een reeks accessoires ontworpen waarop tekeningen van haar kat Pumpkin prijken.

In de schaduw van Choupette’s eerste verjaardag steelt er dus een andere kat de show. De tekeningen van Pumpkin die verschillende iconische Balenciagakledingstukken draagt zullen te zien zijn op een handtas en enkele zijden sjaals. Prijzig, of wat had u dan gedacht, maar ontzettend de moeite waard. Voor 1000 dollar koopt u niet enkel een stuk van Balenciaga; het is een stuk van Balenciaga ontworpen door Grace Coddington. Sterker nog: het is een stuk van Balenciaga, ontworpen door Grace Coddington waarop kàtten te zien zijn. Bovendien gaat 20% van de opbrengst naar het Animal Rescue fonds dat zich inzet voor verlaten en gewonde dieren in de Hamptons, aangezien luxepaardjes ook liefde moeten krijgen.

Hoewel de kans klein is dat we zelf onze klauwen in een exemplaar zullen kunnen slaan -de accessoires zijn enkel te koop in New York en Los Angeles- dromen wij alvast van een oranje carré. Of een beige. Of toch een oranje. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content