Google brengt populairste Halloweenkostuums in kaart

Een origineel Halloweenkostuum kiezen is ingewikkeld. Om te vermijden dat je op een feestje arriveert met 100 andere mummies, analyseerde Google de Amerikaanse zoekopdrachten om de populairste outfits in kaart te brengen.

In Amerika is Halloween een serieuze zaak. Om te vermijden dat de fanatieke feestvierders daar in zaal vol vampieren met een mond vol tanden staan, heeft internetgigant Google voor de VS de zoekopdrachten naar Halloweenkostuums onderzocht en verzameld. Via Google Frightgeist kom je te weten welke outfits het meest populair zijn in welke Amerikaanse regio. Zo vermijd je misschien ongemakkelijke situaties.

via GIPHY

Harley Quinn

De meest voorkomende kostuums zijn superschurk Harely Quinn – het DC-personage dat in het toekomstige Suicide Squad door Margot Robbie vertolkt zal worden – en zowat de hele bende van Star Wars. Superhelden, piraten, Batman, Minnie Mouse, heksen, Minions, de Joker en Wonder Woman maken het lijstje af. Het lijstje bekijkt (voorlopig) enkel de zoekopdrachten voor de Verenigde Staten. Zelf kan je er alvast ideetjes opdoen. (AW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content