Gisele Bündchen eerste model met miljard euro

Volgens Forbes Magazine zou Gisele Bündchen wel eens het eerste supermodel kunnen zijn met een miljard euro in haar bezit.

Volgens Forbes Magazine zou Gisele Bündchen wel eens het eerste supermodel kunnen zijn dat een miljard euro bezit. De Braziliaanse heeft in het afgelopen decennium meer dan 171 miljoen euro verdiend met haar werkzaamheden en wordt beschouwd als het best betaalde model ter wereld.

Gisele Bündchen weet duidelijk hoe ze zaken moet doen. Naast succesvolle campagnes voor H&M en Versace kreeg het supermodel met haar beroemde flip-flopcampagne voor Ipanema 250 miljoen exemplaren over de toonbank, goed voor een dikke 105 miljoen euro. En ook haar nieuwste project lingeriebedrijf Hope, een Braziliaanse versie van Victoria’s Secret, lijkt nu al een schot in de roos.

Duizendpoot Bovendien houdt het supermodel zich naast haar beroemde modellenwerk, haar nieuwe lingeriebedrijf, een lijn voor schoonheidsproducten en het creatief directeurschap van haar modelabel bij C&A, ook nog bezig met vastgoed.

Bündchen bezit een hotel in Brazilië, landgoed in de Braziliaanse stad Trancoso, een villa in Costa Rica, een huis in Californië en is momenteel bezig met de bouw van een bijkomend huis in Santa Monica.

Zakenvrouw en investeerder Dat Gisele pas het eerste topmodel is om de kaap van een miljard euro af te ronden is een beetje verbazend. Denk maar aan de alomtegenwoordige Kate Moss en aan Tyra Banks, die met haar eigen imperium ook goed haar brood verdient. Blijkbaar weet het Braziliaanse supermodel nog beter dan haar collega’s hoe ze haar centjes goed moet investeren.

Tine Vandeweyer

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content