Ging Miley Cyrus te ver op een afterparty tijdens NYFW?

Dit keer droeg ze geen blouse, noch een bh, en verborg ze enkel haar tepels met ’tepelhoedjes’. De andere gasten keken ongetwijfeld raar op, maar daar trok Miley zich niets van aan.

Een opvallende gast op de afterparty van Alexander Wang in New York was Miley Cyrus, die niets liever blijft doen dan choqueren. Dit keer droeg ze geen blouse, noch een bh, en verborg ze enkel haar tepels met ’tepelhoedjes’. De andere gasten keken ongetwijfeld raar op, maar daar trok Miley zich niets van aan.

Op de modeweken “vechten” de celebrities voor een plekje op de eerste rij van een modeshow. Maar er zijn ook sterren die liever niet naar de show gaan, maar wel opduiken op het feestje achteraf. Zo was Miley Cyrus uitgenodigd op de afterparty van Alexander Wang. En hou je vast: Miley Cyrus heeft zichzelf weer goed in de belangstelling gewerkt.

De zangeres droeg enkel ’tepelhoedjes’ of in het engels ook wel ‘pasties’ genoemd. Vooral in de wereld van het strippen en dansen in ‘burleske’-stijl is dit ‘kledingstuk’ misschien wel populair, maar wij zouden passen om dit op een feestje te dragen. De pasties hadden de vorm van ijsjes en Miley had er geen probleem mee om haar borsten te tonen aan de aanwezige gasten. Er werd geen pers toegelaten op dit event, maar door de sociale media zijn de foto’s toch op het internet terechtgekomen. Ook Miley zelf postte foto’s van het evenement (en van zichzelf) naar hartenlust op haar Instagramaccount.

Choqueren, ok. Maar zou er achterliggende reden zijn voor deze vestimentaire keuze van Miley? Misschien wil ze wel in de voetsporen treden van Dita Von Teese en ligt ze binnenkort in een levensgroot glas champagne? Wij vermoeden eerder dat ze haar status als kunstenares, zo toont ze binnenkort haar eerste kunstcollectie tijdens de modeshow van Jeremy Scott, in de verf wil zetten. Haar ongebondenheid en ‘je ne sais quoi’-mentaliteit in de kijker zetten. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content