Getipt: juwelenontwerpster Lore Van Keer schudt stress van zich af met sport

De tip van Lore Van Keer voor de lezers van weekend.be luidt als volgt: ‘Begin je dag vol energie dankzij een sportieve loopsessie.’

De tip van Lore Van Keer voor de lezers van weekend.be luidt als volgt: ‘Begin je dag vol energie dankzij een sportieve loopsessie.’ ‘Om je dag vol energie te beginnen, raad ik aan om te gaan sporten. Het geeft je ontzettend veel voldoening en energie. Energie waar je op de een of andere manier de hele dag mee verder kan.

Eraan beginnen vergt soms een grote motivator, maar eens gedaan, is de voldoening des te groter. En het moet zelfs niet lang duren.

Of je nu in een grote stad woont of ergens in een klein dorpje, net zoals ik, plug een heerlijk ontspannend muziekje in je oren en vertrek voor dag en dauw. Dikwijls brengen de avonden nog te veel werk met zich mee en is de moed er niet meer om nog iets te doen. Juwelen zijn mijn absolute passie, maar het maken van een juweel vergt zodanig veel concentratie en inspanning dat lopen de perfecte manier is om te ontspannen en alles even te laten bezinken. Alle details aan een juweel moeten perfect zijn en die perfectie kan je enkel bekomen door af en toe los te laten.

Je zal zien, het laadt je batterijen onmiddellijk op en je zinnen zijn helemaal verzet. Het lijkt wel een korte vlucht uit de realiteit. Even helemaal vrij!’

Lore Van Keer heeft een goudcollectie ‘IN GOLD’ uitgebracht die we tijdens de feestdagen zonder twijfel zullen zien schitteren. Bovendien opent ze haar eigen flagship store op 2 oktober, waar ze haar nieuwste collectie PREFASE zal voorstellen aan het grote publiek. (LP)

Praktisch

Lore Van Keer

Hoogstraat 37

1861 Wolvertem

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content