Gap hult bekende acteurs in doodgewone outfits voor nieuwe campagne

Dress Normal is de tagline die Gap aan hun nieuwe campagne verbindt. Onder andere Anjelica Huston, Zosia Mamet van Girls en Elisabeth Moss poseerden voor de beelden.

Dress Normal is de tagline die Gap aan hun nieuwe campagne verbindt. Onder andere Anjelica Huston, Zosia Mamet van Girls en Elisabeth Moss poseerden voor de beelden. Volgens de keten is hun slogan ‘kleed je normaal’ een viering van de individuele stijl. Een beetje verwarrend vinden wij, maar de gezichten die zich wilden verbinden aan de campagne zijn indrukwekkend te noemen.

De legendarische actrice Anjelica Huston, Elisabeth Moss uit Mad Men, Michael K. Williams van de serie Boardwalk Empire, The Hunger Games-actrice Jena Malone, Bobby Cannavale uit Blue Jasmine, Luke Grimes van de vampierenreeks True Blood en Zosia Mamet uit het bejubelde Girls lieten zich ‘normaal’ kleden voor de najaarscampagne van Gap. De keten kondigde aan dat dit nog maar de eerste fotoreeks is en dat er nog beelden volgen met bekende koppen. We zijn alvast benieuwd welke sterren ze nog wisten te overtuigen.

De campagne draait om de zwarte denimcollectie van Gap en nodigt volgens het merk uit tot het creëren van een look voor jezelf en het vinden van perfecte kledingstukken die je in staat stellen om je meest authentieke zelf te zijn. En dat allemaal terwijl je je ‘gewoon kleedt’. Opnieuw een ietwat vreemde interpretatie van Normcore als je het ons vraagt. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content