Fred Perry twijfelt over Amy-collecties

Het Britse modehuis Fred Perry is nog niet zeker of het ook de laatste collecties van Amy Winehouse zal uitbrengen.

Sinds het overlijden van zangeres Amy Winehouse is de door haar ontworpen collectie voor Fred Perry bijna volledig uitverkocht. Ondanks de succesvolle verkoop is de Britse ontwerper toch niet zeker of hij ook haar overige drie lijnen op de markt zal brengen.

De eerste Amy-geïnspireerde outfits van Fred Perry verschenen vorig jaar in de rekken. De beperkte lijn, bestaande uit polo’s, heupriempjes en kokerrokken, werd door Amy zelf bedacht in samenwerking met de Britse ontwerper.

Het plotse overlijden van stijlicoon Amy zorgde de afgelopen dagen voor een ongekende verkoop van de collectie. Enkel in de Fred Perry boetiek in Antwerpen en op eBay en Asos.com zijn er nog stukken verkrijgbaar.

Fans kijken dan ook reikhalzend uit naar de lancering van de overige drie kledinglijnen die Amy reeds ontworpen had. Een woordvoerder van Fred Perry liet echter weten dat alle activiteiten rond de nieuwe collectie momenteel bevroren zijn, alvast totdat Perry alles met Amy’s familie en management heeft besproken. (JJ/VF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content