Fragile opent winkel in Moskou

Het Belgische zwangerschapsmodemerk Fragile opent een winkel in Moskou.

De zaken gaan goed voor het Belgische zwangerschapsmodemerk Fragile. Nadat het eerder dit jaar een winkel in het Nederlandse Den Haag opende, lanceert het zich in september op de Moskouse markt. De winkel in Moskou zal gerund worden door een Belgische vrouw die in de Russische hoofdstad woont.

Daarnaast heeft het modemerk plannen om zijn winkelaanbod in Nederland verder uit te breiden. Al wordt Fragile in Nederland al in heel wat boetieks verkocht.

Ook in de pionierswinkel in Antwerpen bleef het niet stil. De voorgevel van het winkelpand werd volledig hersteld in zijn oude glorie. Het moderne uitstalraam heeft plaatsgemaakt voor een gracieuze, afgeronde vitrine met glas, marmer en koper. Bij het binnengaan worden bezoekers verwelkomd door een rosas die als een zwangere buik uit het plafond stulpt. Achteraan in de winkel worden ze als het ware via de baarmoederhals naar de baarmoeder geleid, waar onder een koepel kleren kunnen worden gepast. De nieuwe flagship store is te ontdekken vanaf zaterdag 16 augustus.

Ann Heylens/Belga.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content