Forever 21 breidt schoenencollectie uit

© Twitter

De Amerikaanse winkelketen Forever 21 brengt een nieuwe schoenenlijn op de markt. De schoenen worden vervaardigd uit luxueuze materialen en zullen iets duurder zijn dan de huidige schoenencollecties.

De Amerikaanse winkelketen Forever 21 brengt een nieuwe schoenenlijn op de markt. De schoenen worden vervaardigd uit luxueuze materialen en zullen iets duurder zijn dan de huidige schoenencollecties. Dat schrijft WWD. Forever 21 pakt uit met een meer luxueuze schoenenlijn die tegemoet wil komen aan de vraag van de klanten. ‘Onze fans hebben interesse in het bezitten van meerdere paren schoenen voor verschillende doeleinden. Deze exclusieve collectie geeft hen de mogelijkheid om te kiezen uit tien stijlen, waaronder klompen met metalen punten en houten hakken tot sneakers uit echt leder,’ licht een woordvoerder van de keten toe.

De schoenenlijn zal iets duurder zijn dan het schoeisel dat de keten tot nu toe aanbood. De prijzen zullen variëren van 49 dollar (ongeveer 35,9 euro) tot 79 dollar (ongeveer 57,9 euro). De meeste schoenen uit de huidige selectie kosten minder dan veertig dollar.

Met deze nieuwe lijn wil Forever 21 hun klanten voorzien van de meest up-to-date schoenenselectie. De keten zal op deze manier het snelle tempo van de mode proberen bij te houden en tegemoet te komen aan de vragen van hun klanten.

De lijn zal op tien januari in de winkels landen. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content