Flanders Fashion Institute brengt app uit

© Facebook

Het Flanders Fashion Institute komt na de papieren versie van de Guide to Belgian Fashion, nu met een superhandige app.

Het Flanders Fashion Institute komt na de papieren versie van de Guide to Belgian Fashion, nu met een superhandige app.

Van het papieren boek tot de Ipad. De technologie is niet te stoppen en ook het Flanders Fashion Institute moet mee met zijn tijd. Deze organisatie die (jonge) Belgische ontwerpers steunt, zorgde al een paar jaar voor een papieren ‘Guide to Belgian Fashion’ in het kader van Paris Fashion Week. Een zeer handige tool voor journalisten en aankopers. Deze papieren gids wordt nu aan de kant geschoven want het FFI heeft een app gecreëerd voor Paris Fashion Week AW13. Belgische mode ‘on the go’ kun je het noemen.

Focus op Belgen
Geïnteresseerden zullen zonder moeite de defilés en showrooms van Belgische ontwerpers kunnen bezoeken en vooral een stukje lichter reizen. Deze gratis app toont de volledige showkalender met focus op de defilés van de Belgen. Ook details zoals contactgegevens van de pers- en sales verantwoordelijken, een metroplan en een nieuwssectie zal op je iphone of Android machientje verschijnen.

Uitbreiding

In het najaar zal de app geüpdatet worden en zich uitbreiden naar de modeweken in Londen, Berlijn en New York. Je kan de app gratis downloaden via Itunes, Google Play en via www.ffi.be. (JJ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content