Filles à papa opent flagshipstore in Brussel

De eerste winkel van Filles à papa zal zijn deuren openen in de Brusselse wijk Dansaert.

Het Belgische merk Filles à papa opent in september haar eerste flagshipstore in de Brusselse wijk Dansaert. In België was de kledij tot nog toe enkel verkrijgbaar in tien verschillende multimerkenwinkels. Sarah en Carol, de Waalse oprichtsters van het populaire merk, vertelden het goede nieuws aan blogster Camille Valère-Gille. Op ‘bxlfashionstyle’ staat een interview te lezen waarin de zussen achter Filles à papa hun toekomstplannen uit de doeken doen. “Filles à papa is reeds gevestigd op de Belgische markt. Nu willen we het merk exporteren naar andere continenten. In september staat de opening gepland van een flagshipstore van Filles à papa in de Brusselse wijk Dansaert. Verwacht je dus aan een groot feest!”

Een Belgisch merk met internationale allures

De Waalse zussen richtten het merk op in 2009. Sarah behaalde een diploma aan de Franse modeschool ‘Esmod International’. Carol studeerde grafisch ontwerp in Brussel. Zes collecties later staat Filles à papa nog steeds voor Rock ’n Roll en verwierf het Belgische label ook naamsbekendheid in Frankrijk, Spanje, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, China en de Verenigde Staten. De grootste inspiratiebron van de twee zussen is New York, waar ze een tijd woonden. In België was het merk tot nog toe enkel verkrijgbaar in tien boetieks in Brussel, Luik en Knokke en via de webshop. Met een flagshipstore in de Brusselse Dansaertwijk komt daar nu verandering in. (JK)

Voor meer informatie kan je terecht op de website van het merk. De collectie kan je momenteel ook al aanschaffen via de webshop. Op welke datum de nieuwe winkel exact zal openen is nog niet bekend.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content