Fietsen met een Trussardi 1911

Het Italiaanse merk, befaamd om zijn jeanslijn, lanceert opnieuw een tweewieler.

Drie decennia na de lancering van de eerste Trussardi-fiets pakt het kleine broertje van het Italiaanse modemerk, Trussardi 1911, uit met een nieuw exemplaar. Dat meldt Vogue.fr. De lederlook van de tweewieler sluit aan bij de zomercollectie.

Het stoere uitzicht van het stalen frame, bedekt met een speciaal likje verf, wordt verfijnd door gouden details aan de wielen en het zadel. De twee befaamde Trussardi-windhonden, het logo van het Italiaanse huis, smukken de stadsfiets op. Naast een mooi design biedt de tweewieler ook comfort. Zowel vooraan als achteraan op de fiets bevinden zich modieuze tassen in camouflageprint. Die opbergruimtes in legerstijl passen in de militaire look die het modehuis voor deze zomer aanhangt.

Bedenker van dit grote accessoire is bezieler en creatief directeur van Trussardi 1911 Milan Vukmirovic. Sinds de eerste collectie in 2008, die zowel een kleding- als een accessoirelijn bevatte, kent het merk een groeiend succes. Net zoals moederbedrijf Trussardi wil het een sterke look voor mannen en vrouwen creëren.

Tiffany Philips

De Trussardi-stadsfiets is verkrijgbaar via de online-shop op: http://www.trussardi1911.com/ Kostprijs is 1900 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content