Fergie best geklede ster

Zangeres Fergie is door weekblad People uitgeroepen tot best geklede ster.

Ze heeft twee omgebouwde slaapkamers vol kleren- de ene voor casual en de andere voor glamoureuze outfits- en dat heeft haar geen windeieren gelegd: zangeres Fergie is door het weekblad People verkozen tot best geklede ster van 2008.

Ze deelt de top tien met actrices Kate Hudson, Anne Hathaway, Gwyneth Paltrow, Charlize Theron, Eva Mendes en Sarah Jessica Parker. Ook zangeres Rihanna en topmodel Heidi Klum horen bij de best gekleden. Michelle Obama, echtgenote van Amerikaans presidentskandidaat Barack Obama, sluit de top tien af. Zij voerde eerder al de Best Dressed List van magazine Vanity Fair aan.

Fergie wordt geprezen als ‘glamoureus’, Obama krijgt lof voor haar “klassieke en zelfzekere” outfits. “Ze heeft een look. Ze kiest haar kleren met vertrouwen en weet wat haar staat”, aldus Clarissa Cruz, stijlredacteur bij People, over Obama. De kandidaat-first lady vertrouwde het magazine in een reactie toe dat ze niet enkel een zwak heeft voor dure couture. “Sommmige van mijn favoriete zomerjurken komen van Gap en H&M”, zo zei ze.

En dan is er ook de andere kant van het spectrum. De rode loper-jurken van Paula Abdul, Lucy Liu en de kleurrijke laarzen van Patricia Arquette brengt de stijlpolitie van People onverbiddelijk onder in de categorie “regelrechte ramp”.

Ann Heylens/Reuters.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content