Feestdagen 2015 in beeld: wat, wanneer en hoeveel zullen we online shoppen?

Volgende week breekt feestmaand december aan en consumenten wereldwijd beginnen voorbereidingen te treffen en – online – aankopen te doen. We kopen immers steeds vaker online, ook in ons land, en dat geldt helemaal voor de laatste maand van het jaar.

Dat de omzet van veel online spelers nog een flinke groei zal doormaken in december komt dan ook niet echt als een grote verrassing… Al heeft één op de drie vrouwen in Australië haar inkopen al voor 1 november gedaan!

Bij Stylight hebben ze de belangrijkste trends en inzichten in de 14 landen waar ze actief zijn op een rijtje gezet. Van hoeveel consumenten verwachten uit te geven – wist u dat 7 miljoen Zwitsers online evenveel uitgeven als 21 miljoen Australische shoppers? – tot de naar verwachting drukste dag op het web in de verschillende markten. Zo belooft 14 december een drukke dag te worden in België en Nederland. En uiteraard ook waar vrouwen online het meeste naar zoeken. Mochten familieleden of vrienden nog inspiratie nodig hebben: jassen zijn gewild onder vrouwelijke shoppers in België en geld staat bovenaan ieders wensenlijst.

Lees het volledige onderzoek op Stylight.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content