Exclusief! Marni herinterpreteert vier iconische schoenenlabels voor Zalando (Video)

© Zalando

Het Italiaanse modehuis Marni neemt vier bekende schoenenmerken onder handen. Dr. Martens, Reebok, Vans en Timberland kregen een Marni-make-over die exclusief via Zalando verkocht zal worden.

Wanneer gevestigde waarden in het modelandschap elkaar tegenkomen, dan zorgt dat zelden voor een clash en vaak voor een interessante ontmoeting. Zo ook met de nieuwste capsulecollectie voor de online retailer Zalando, die het luxelabel Marni de opdracht gaf om de schoenen van Timberland, Reebok, Vans en Dr. Martens te bestuderen. Het resultaat is een collectie van 19 verschillende stijlen, herkenbaar omwille van hun iconisch design, en toch onmiskenbaar Marni.

“Het customizen van de vier gevestigde merken, die elk al een eigen stijl hadden, was een spannende uitdaging voor Marni, aangezien je een balans moet vinden tussen verscheidene elementen en verschillende identiteiten van de merken”, klinkt het bij het Italiaanse modehuis. “Via deze exclusieve multi-brand capsule collectie nemen we de klant mee in de creatieve wereld van Marni. De samenwerking met Zalando bereikt meteen een heel groot publiek, een publiek dat de esthetiek van Marni vanuit een nieuw perspectief zal beleven en waarderen.”

Weekend.be wist exclusief de video van deze samenwerking te bemachtigen.

De cross-brand samenwerking zal verkrijgbaar zijn op 27 oktober en is exclusief voor Zalando.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content