Etsy en Nordstrom presenteren romantische trouwcollectie

Je huwelijk hoort een van de mooiste dagen van je leven te zijn en daarom brengt Etsy, in samenwerking met Nordstrom, enkele items uit die je trouwdag net dat ietsje meer geven.

Je huwelijk hoort een van de mooiste dagen van je leven te zijn en daarom brengt Etsy, in samenwerking met Nordstrom, enkele items uit die je trouwdag net dat ietsje meer geven.

Online winkel Nordstrom heeft, samen met de website voor creatieve duizendpoten Etsy, een zeer inspirerende trouwcollectie ontworpen. Je kan er je huwelijk helemaal romantisch mee inpakken: van lepels, naar haarspeldjes en lieve woorden voor op de taart. Kortom, voor dat tikkeltje extra aan je huwelijksfeest te geven kan je terecht bij Nordstrom voor de collectie in samenwerking met Etsy.

Designers ontwerpen collectie

Etsy is een website die werkt met particuliere creatievelingen, die hun werkjes mogen verkopen via de Etsy-website. Voor de samenwerking met Nordstrom werden er enkele designers uitgepikt, die vervolgens aan de slag mochten voor een prestigieuze huwelijkscollectie. In totaal werden er zes designers uitgekozen, die uiteindelijk hun huwelijksspullen mogen verkopen in zowel de Nordstrom-winkels als online.

Originele accessoires

Enkele voorbeelden van ontwerpers zijn onder meer Whichgoose, die zorgt voor de bebloemde haaraccessoires. Het merk Sweet Sorrella creëerde enkele compacte make-up spiegeltjes met de eerste letter van jouw naam (hoe romantisch!). Ook heel erg leuk zijn de schaaltjes voor de ringen van Palmo en de gekrulde ijzerwarren, waardoor er liefdevolle boodschappen ontstaan, van Anto Arts.

Deze speciale collectie zal gedurende twee maanden te koop worden aangeboden via de website van Nordstrom.com. Met andere woorden: wees er vroeg bij! (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content