Essentiel lanceert webshop

Goed nieuws voor alle fans van het Belgische modelabel Essentiel. Vanaf nu is de collectie ook verkrijgbaar via het wereldwijde web en kan je je favoriete Essentiel-items bestellen op de gloednieuwe webshop van het merk.

Goed nieuws voor alle fans van het Belgische modelabel Essentiel. Vanaf nu is de collectie ook verkrijgbaar via het wereldwijde web en kan je je favoriete Essentiel-items bestellen op de gloednieuwe webshop van het merk. De online winkel biedt zowel de mannen- en vrouwencollectie als de accessoires aan. Essentiel kondigde het nieuws zelf aan met een ludieke video.

Het gaat razendsnel voor het Belgische merk Essentiel. Zo opende ze onlangs een eerste accessoire-winkel in Antwerpen en een tweede winkel in Parijs. Het Antwerpse modelabel Essentiel maakt veel fashionista’s dolgelukkig: ze openen een eigen online winkel. De webshop biedt niet enkel kleding aan, maar wil mensen ook inspireren. Zo kan je je onder meer laten inspireren door de rubrieken ‘Hot Stuff’ en ‘His Warderobe’ voor je look. Op de webshop vind je de vrouwen- en mannencollectie, alsook de accessoires. Denk aan handtassen, broches, sjaals en hoesjes voor de Iphone.

Vanaf nu is dit alles dus ook online verkrijgbaar. Wees er snel bij: de eerste 200 vroege vogels krijgen bij hun bestelling een exclusieve Essentiel T-shirt. Even praktisch ook: de e-shop lever in de Benelux en Frankrijk. Bestellingen vanaf 150 euro worden gratis geleverd. (LVR)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content