Esprit en Opening Ceremony werken opnieuw samen

© Esprit

Na een succesvolle eerste samenwerking slaan modemerk Esprit en kledingketen Opening Ceremony de handen opnieuw in elkaar. Het modelabel met Californische roots vindt zichzelf terug in een mix van pasteltinten en knalprints.

Dat de collectie teruggrijpt naar Esprit’s Californische identiteit, is overduidelijk. Het merk kampte enkele jaren lang met een identiteitscrisis, een probleem dat dit jaar grondig aangepakt wordt. Esprit kruipt uit haar dal met een collectie die gezien mag worden. De stukken worden eindeloos gecombineerd, van madeliefjespatroon tot eighties-streepje. Justin Bieber zorgde dit keer voor de primeur door als eerste op te duiken in het pastelkleurige joggingpak, dat ongetwijfeld de eyecatcher van de collectie is.

Ook de reden waarom de twee giganten samenwerken, is volgens mede-oprichter van Opening Ceremony Humberto Leon geen toeval. “Esprit en Opening Ceremony delen een overtuiging. Van onze relatie met jeugdcultuur wereldwijd tot hoe we allebei hameren op diversiteit in de mode.” Samen met zijn partner Carol Lim ontwierp hij deze collectie, die de afgelopen weken de wereld rond reisde en uitsluitend online verkrijgbaar is.

Openingceremony.com

Esprit en Opening Ceremony werken opnieuw samen
© Esprit

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content