Ervaar de tentoonstelling rond Chanel’s Little Black Jacket online

De website ‘The Little Black Jacket’ doet dienst als digitale tentoonstelling.

In maart van dit jaar lanceerde Chanel de tentoonstelling rond hun befaamde ‘Little Black Jacket’ in Tokyo. De tentoonstelling maakt zijn volgende halte in New York op acht juni. Intussen zette het Franse modehuis ook een website online die dienstdoet als digitale tentoonstelling.

Op de digitale tentoonstelling is te zien hoe Chanel het internationale project waarmaakte, krijgen de bezoekers een blik achter de schermen en is te zien hoe een Chaneljasje gemaakt wordt in het atelier van het Franse modehuis. De website zal regelmatig geüpdatet worden met nieuwe inhoud en vooruitblikken op verschillende toekomstige evenementen, die te maken hebben met het klassieke jasje. Chanel omschrijft de website zelf als een immer evoluerend, internationaal online reisdagboek.

Het Chaneljasje siert het lijf van 113 beroemdheden

Carine Roitfeld en Karl Lagerfeld stelden ook al een fotoboek samen. 113 beroemdheden sieren de pagina’s van ‘The Little Black Jacket’ in het gelijknamige klassieke zwarte Chaneljasje. Het boek verschijnt pas in het najaar, maar de beelden waren al te zien op een tentoonstelling in de Japanse wereldstad Tokyo. Op acht juni verhuist de exhibitie naar de Amerikaanse metropool New York.(JK)

De exhibitie in New York opent op 8 juni zijn deuren op het adres 18 Wooster Street en zal tot 15 juni duren. In de herfst van 2012 verschijnt het boek ‘The Little Black Jacket: CHANEL’s classic revisited by Karl Lagerfeld and Carine Roitfeld’ in de winkels. Dit is de website die Chanel lanceerde rond het befaamde jasje.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content