Emma Watson straalt op de première van The Bling Ring

© Reuters

Op de rode loper voor de première van The Bling Ring in LA, koos Emma Watson voor een jurk uit de herfstcollectie ’13-’14 van Chanel. Een excellente keuze.

Op de rode loper voor de première van The Bling Ring, koos Emma Watson voor een jurk uit de herfstcollectie ’13-’14 van Chanel. Een excellente keuze.

De promomachine voor de nieuwe film van Sofia Coppola ‘The Bling Ring’ draait op volle toeren. De acteurs gaan van première naar première om de nieuwe prent voor te stellen. Voor de première in Los Angeles waren de acteurs van de film aanwezig, waaronder Emma Watson, maar ook Paris Hilton, Gwen Stefani en haar man Gavin Rossdale (hij heeft een rol in de film) en Chloe Sevigny werden uitgenodigd op de première van de film in Los Angeles.

De meest opvallende figuur van de avond was ongetwijfeld actrice Emma Watson, die in ‘The Bling Ring’ de rol speelt van Nicki. Voor de première in LA koos Watson, of althans haar stilisten, voor een jurk van Chanel. De tweedjurk met hoge hals en kort rokje maakt deel uit van de volgende herst/wintercollectie van het Franse luxelabel. De werkte het donkergrijze jurkje af hoge sandalen van Giuseppe Zanotti. Haar clutch is gemaakte van zwart Swarovski-kristal én nog het meest opvallende van allemaal zijn haar keuze voor ear cuffs, de grote oorbellen die stilaan helemaal doorbreken, van het merk Graziela.

De look is gesofisticeerd maar doet de jonge uitstraling van Emma Watson alle eer aan. Ze wordt niet verplicht om kleding te dragen waar ze veel ouder mee uitziet. Het is fijn om ook eens een meer sobere Emma Watson te zien, want in het verleden droeg ze vaak erg druk geprinte kleurrijke jurkjes. (LVR)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content