Emma Stone schittert in felgele jurk van Versace

Dat Emma Stone steeds vaker opduikt in lijstjes van ‘best geklede celeb’ en ‘meest begeerde vrouw’, is geen verrassing. Haar feilloze stijl en neus voor combineren, levert ook nu weer een prachtplaatje op. Tijdens de première van ‘The Amazing Spider-Man 2’ in Londen, koos de actrice voor een felgele jurk die haar rode lokken perfect in de verf zet.

Dat Emma Stone steeds vaker opduikt in lijstjes van ‘best geklede celeb’ en ‘meest begeerde vrouw’ is geen verrassing. Haar feilloze stijl en neus voor combineren, levert ook nu weer een prachtplaatje op. Tijdens de première van ‘The Amazing Spider-Man 2’ in Londen, koos de actrice voor een felgele jurk die haar rode lokken perfect in de verf zet.

Tijdens de wereldpremière van de nieuwste Marvelprent ‘The Amazing Spider-Man 2’ waren alle ogen gericht op Emma Stone. De actrice kruipt opnieuw in de huid van Gwen Stacy voor deze superheldenfilm. En ook haar vriendje, Andrew Garfield, neemt weer de rol van Spider-Man/Peter Parker op zich in de vervolgprent op ‘The Amazing Spider-Man’.

De Amerikaanse actrice schitterde in een knalgele jurk van Atelier Versace, die ze afwerkte met een opvallende ketting van David Webb. De achterzijde van de jurk wordt gekenmerkt door een diepe split die de rug van de actrice sierlijk doet uitkomen. Haar bleke huid, de gouden ketting, de gele japon en de roze lippenstift waar ze haar gezicht mee in de verf zette, vormden een stijlvol geheel. De look doet denken aan de Oscars van 2006, toen Michelle Williams straalde in een gele jurk van Vera Wang. Felle lippen in combinatie met een lichte huid en gele jurk zijn duidelijk een echte winner.

Ook verfde Emma Stone haar blonde haren opnieuw rood. Hoewel de actrice van nature blond is, past deze tint perfect bij haar teint en oogkleur.

De ‘Spider-Man’-ster inspireert ons alvast voor een gloednieuwe lentelook! (LP)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content