Els Pynoo in nieuwe campagne van ‘La Fille d’O’

De Belgische zangeres van ‘Vive la Fête’ staat model, naast enkele andere meisjes, voor de nieuwe campagne van de lingerie van La Fille d’O.

De Belgische zangeres van ‘Vive la Fête’ staat model, naast enkele andere meisjes, voor de nieuwe campagne van de lingerie van La Fille d’O.

Hoewel Els Pynoo nauwelijks te herkennen is in de campagnefoto’s, zo is haar gezicht meestal half weggedraaid én heeft ze lange, blonde extensions, mag het eigenlijk niet verbazen dat Pynoo gevraagd werd door Murielle Scherre, de dame achter lingerielabel La Fille d’O. Zo ontwierp Murielle Scherre eerder al een podiumoutfit voor de excentrieke Els Pynoo.

De nieuwe wintercollectie van La Fille d’O kreeg de naam 30BPM en dit verwijst naar de hartslag wanneer je een bijna-doodervaring beleeft. Opvallend aan deze nieuwe collectie is het gebruik van kleur. Zo hebben de verschillende setjes vrolijke kleuren gekregen, naast huidskleur, waaronder mandarijnrood en lichtblauw/munt. Het sterke aan de collectie is dat je verschillende boven- en ondermodellen, 27 in totaal, in verschillende kleuren eindeloos met elkaar kan combineren.

De collectie 30BPM is verkrijgbaar vanaf eind september in de winkel van La Fille d’O in Gent, Underwear in Brussel en Closing Date in Antwerpen. Maar de lingerie is ook verkrijgbaar via de webshop van La Fille d’O zelf. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content