Ellen Kegels opent in september haar LN Knits winter store

Nu het lijkt alsof de zomer voorbij is, kijken we uit naar het dragen van warme sjaals, mutsen en gezellige truien. Vanaf 4 september kunnen we gelukkig vijf maanden lang terecht bij de LN Knits winter store voor Belgische breisels uit alpaca wol.

Nu het lijkt alsof de zomer voorbij is, kijken we uit naar het dragen van warme sjaals, mutsen en gezellige truien. Vanaf 4 september kunnen we gelukkig vijf maanden lang terecht bij de LN Knits winter store voor Belgische breisels uit alpaca wol. In de tijdelijke winkel van Ellen Kegels kunnen we de wintercollecties van LN Beanies en LN Andes vinden. Maar ook haar nieuwe vierseizoenenboek ‘In mijn nopjes’ – waarover later meer – en haar boek ‘Goedgemutst’ zullen er in de rekken liggen. Doe-het-zelvers kunnen er katoen en wol aanschaffen om er meteen zelf in te vliegen.

LN Knits wordt vergezeld van enkele mede pop-uppers. Je kan hun avonturen volgens via de sociale media van LN Beanies en LN Andes.

De officiële opening vindt plaats op 4 september vanaf 11.00u tot in de late uurtjes. Met een lekkere cocktail van de Cointreau Fizz Cocktail Bar, muziek en gezonde hapjes kan iedereen komen meevieren dat de Nationalestraat er een stukje warmer op wordt.

Vanaf de opening is de winter store iedere woensdag tot en met zaterdag open van 11.00u tot 18.00u. en dat vijf maanden lang. (LP)

Waar? Nationalestraat 79, 2000 Antwerpen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content