Eerste flagshipstore Sandrina Fasoli

Sandrina Fasoli opent een eerste flagshipstore. Hij komt aan het Brusselse Brugmannplein.

Wordt het Brugmannplein in Brussel de nieuwe Dansaertwijk? Het lijkt er wel op. Want op zaterdag 26 augustus openen zowel het juweeldesignersduo Wouters en Hendrix als mode-ontwerpster Sandrina Fasoli er een boetiek.

Sandrina Fasoli en Michaël Marson ontmoetten elkaar aan de modeacademie van La Cambre in Brussel en ontwerpen samen al zes jaar collecties onder haar naam. Het label ‘Sandrina Fasoli’ was al aanwezig in een aantal verkooppunten in Antwerpen en Brussel, maar een eigen flagshipstore, dat is er pas nu van gekomen.

Het is al bij al een bescheiden boetiek van 70 m2 geworden. De twee wilden een ‘minimalistisch’ interieur voor hun vrouwelijke, wat nonchalante collectie en daar zijn ze in geslaagd met veel wit en grijs. Een leuk pluspunt: een Sandrina Fasoli-outfit kan meteen gecombineerd worden met schoenen van Robert Clergerie en sjaals van Christophe Coppens, die ook in de nieuwe flagshipstore te koop zijn.

De komende herfstcollectie is volgens Fasoli samen te vatten als “een herfstavond”. “Onze silhouetten zijn gebaseerd op kamerkledij, maar dan wel zeer vrouwelijk”. Nog een beetje geduld en u kan ze gaan ontdekken.

A-F.M/AH.

Sandrina Fasoli, Brugmannplein 22, 1050 Brussel. Vanaf 26 augustus.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content