Eerste beeld van Peter Pilotto voor Target

Een onthulling in modeland: er zijn foto’s verschenen op sociale media van de designersamenwerking van Target met Peter Pilotto.

Een onthulling in modeland: er zijn foto’s verschenen op sociale media van de designersamenwerking van Target met Peter Pilotto.

Het modelabel Peter Pilotto, in handen van Peter Pilotto en Christopher De Vos (half Belg/half Peruviaan) werd gevraagd door de budgetvriendelijke keten Target om een collectie te ontwerpen voor hun winkels. De collectie moest wel het inmiddels bekende DNA van het label Peter Pilotto uitstralen, met de gekende kleuren en prints. En daarin is het label meer dan geslaagd.

Zo creëerde Peter Pilotto een lijn voor Target waarvoor ze zich lieten inspireren door de surfcultuur. Zo zien we onder meer losse broeken, cropped tops en strandtassen, maar ook enkele jurkjes. De collectie is behoorlijk aantrekkelijk en ook wat betreft de prijs valt er niet lang te twijfelen: zo is elk stuk uit de collectie onder de 80 dollar geprijsd.

Hoewel we Target in België niet vinden, hier zijn geen vestigingen van de keten, is er toch goed nieuws voor de fans van de samenwerking tussen Target en Peter Pilotto. Zo zullen verschillende items uit de collectie ook verkrijgbaar zijn via de website Net-à-Porter vanaf februari. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content