Een Chesterfield aan uw arm

The Chesterfield Brand, bekend van de sofa’s, brengt dit voorjaar voor het eerst een tassencollectie uit.

The Chesterfield Brand, bekend van de oer-Britse, lederen sofa’s met noppen, slaat dit voorjaar een andere weg in en brengt voor het eerst een tassencollectie uit. Het doet dat samen met het Nederlandse Dutchbag, dat al tassen maakt onder de merknamen Brunotti en Bagsac. Vier keer per jaar zal een tassencollectie verschijnen, geïnspireerd op de authentieke Engelse Chesterfield-stijl.

“De merknaam The Chesterfield Brand en haar upper class imago vormen een uniek platform om iets nieuws en onconventioneels neer te zetten. Qua styling ligt de nadruk op contrasten. Zo wordt de Chesterfield-stijl gemixt met stoere elementen voor een eigenwijze uitstraling”, klinkt het bij Dutchbag.

De verantwoordelijkheid voor de collectie ligt bij styliste Viona van Dijk. “De uitdaging is om het klassieke Engelse gevoel te vertalen naar stoere fashion musthaves”, zo zegt ze.

De tassen zijn vanaf april 2010 verkrijgbaar. Prijzen zullen variëren van 59,95 tot 199,95 euro. Daarnaast komen er ook kleine lederwaren als reisportefeuilles en portemonnees. Op www.chesterfieldbags.com is binnenkort meer verkoopinformatie te vinden.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content