Eastpak opent winkel in Londen

Dit weekend opende de Amerikaanse rugzakkengigant een winkel in Carnaby Street.

‘Built to resist’, zo luidt de slogan van het Amerikaanse rugzakkenmerk Eastpak. En het label houdt woord: sinds de jaren zeventig produceert het stevige en stijlvolle rugzakken met een kwaliteitsgarantie van dertig jaar.

Eastpak is vooral populair bij jongeren, maar spreekt dankzij zijn recente samenwerking met bekende modeontwerpers en de nieuwe kledinglijn Eastpak Apparel nu ook een breder publiek aan.

Dit weekend opende de rugzakkengigant een winkel in Carnaby Street, één van de meest iconische winkelstraten van Londen. Voor het eerst kan je in één winkel terecht voor alle Eastpak collecties, van de basisrugzakken tot exclusieve tassen ontworpen door de Belg Raf Simons en het Japans-Britse duo Eley Kishimoto. De winkel heeft ook ruimte voor jong, artistiek en muzikaal talent. In samenwerking met de kunstgalerie Stolen Space zullen er regelmatig tentoonstellingen en optredens worden georganiseerd voor de hippe Londenaars. Het gaat dan vooral om kunstvormen die in traditionele musea en galerieÔn vaak vergeten worden zoals graffiti, tattookunst en striptekeningen.

Ellen De Wolf

Info: Eastpak, Carnaby Street 1, Londen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content