Duurzame mode popt up in Antwerpen

Helder © Helder Antwerp

De Belgische duurzame merken Copain Copine en Helder slaan de handen in elkaar voor A Natural Connection: een pop-up rond duurzame mode in hartje Antwerpen.

De lente verwelkomt een nieuwe pop-up shop in Antwerpen. Katrien Smets van Copain Copine en het creatieve duo Ramona Stoica en Marino D’hooghe van het nieuwe merk Helder bundelen de krachten vanaf 1 april tot 15 juni.

Onder de noemer A Natural Connection verkopen ze hun eigen collecties, maar ook die van het Amsterdamse tassenmerk O My Bag vinden. Daarnaast selecteerden ze keramiek en organische thee voor hun pop-up.

Helder is een jong Antwerps high-end duurzaam merk, opgericht door Ramona Stoica en Marino D’hooghe. Ze produceren kleding gemaakt van biokatoen en op eerlijke wijze. De kleding wordt geproduceerd in Europa, onder ethische omstandigheden.

Copain Copine is het geesteskind van de Belgische ontwerpster Katrien Smets. Het merk werd opgericht uit een persoonlijke nood aan meer duurzame opties in de mode. De kledingstukken zijn zowel tijdloos als stijlvol en kwalitatief. Op de website van het merk vind je ook tips om duurzamer te leven.

Praktisch

Van 1 april tot 15 juni

Aalmoezenierstraat 3, 2000 Antwerpen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content