Doutzen Kroes verlaat Victoria’s Secret

Doutzen Kroes zal niet meer over de catwalk fladderen in setjes van Victoria’s Secret: het Friese topmodel zet haar samenwerking met het lingerielabel stop, net als Karlie Kloss.

Exit Karlie Kloss en Doutzen Kroes: de twee angels van Victoria’s Secret verlaten het Amerikaanse lingerielabel. De twee supermodellen hebben het naar verluidt veel te druk met andere projecten. Dat bevestigde Victoria Secret-topman Ed Razek via zijn Instagram-account.

De Nederlandse schone Doutzen zou naar Europa overvliegen om er een krabbel te zetten onder een lucratief contract. Meer details kon hij niet kwijt.

Ook boegbeeld Karlie Kloss hangt de engelenvleugels aan de wilgen. Zij zou de job niet meer kunnen combineren met nieuwe projecten. Al wordt gefluisterd dat haar conservatieve vriend Joshua Kushner de beslissing zou opgelegd hebben.

Kroes was al sinds 2004 actief voor het lingerielabel, Kloss sinds 2011. Beide schoonheden schopten het tot angel, een bevoorrechte status weggelegd voor de ambassadrices van het huis.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content