Dochtertje Victoria Beckham steelt de show in New York

Victoria Beckham heeft tijdens de New York Fashion week de Harper-tas voorgesteld.

Victoria Beckham heeft tijdens de New York Fashion week de Harper-tas voorgesteld. Een nieuwe handtas uit haar najaarscollectie, genoemd naar haar 7-maanden oude dochter Harper.

De New York Fashion week draait op volle toeren. Modejournalisten lopen van de ene show naar de andere, celebs laten zich van hun mooiste kant zien en de verschillende ontwerpers presenteren hun herfst/wintercollecties 2012-2013. Ook dit jaar was Victoria Beckham weer van de partij, met een defilé in de openbare bibliotheek van New York.

Haar collectie is zoals altijd zeer elegant en op en top vrouwelijk. Victoria gaat de winter in met strakke en vrouwelijke silhouetten. In de collectie zien we getailleerde en aansluitende jurken, kraagjes, prachtig gesneden mantels en kokerrokken gecombineerd met Louboutin laarzen. De stukken komen in kleuren als legergroen, zwart, bruin, oranje en hemelblauw.

De Harper-tas De opvallendste accessoires tijdens de show waren een serie luxueuze tassen, met als voornaamste de Harper-tas.

Vlak voor haar show tijdens de New York Fashion week onthulde Victoria Beckham deze tas die ze naar haar dochter Harper had vernoemd. Op haar twitterpagina plaatste zij een foto van 3 tassen met daarbij de tekst: “Ontmoet Harper!”

De Harper-tas heeft iets weg van een schooltas en is aan de voorkant afgewerkt met twee grote zakken en een gouden sluiting. De tas is gemaakt van suède en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: donderbruin, donkergroen en beige. (KD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content