Dochter Cindy Crawford gezicht van Young Versace

Kaia Gerber, de 10-jarige dochter van voormalig topmodel Cindy Crawford, is het gezicht van de jeugdlijn van modehuis Versace.

Kaia Gerber, de 10-jarige dochter van voormalig topmodel Cindy Crawford, is het gezicht van de jeugdlijn van modehuis Versace.

Of het nu aan goede genen of uitstekende connecties ligt, kinderen van bekendheden halen de laatste tijd heel wat mooie modellendeals binnen. Eerst mocht Anais Gallagher (dochter van Oasis’ Noel Gallagher) poseren voor de lens van Mario Testino en zonet werd ook Kaia, de 10-jarige dochter van Cindy Crawford en Rande Gerber, gekroond tot het nieuwe gezicht van de Young Versace-lijn.

De appel valt niet ver van de boom, want ook moeder Cindy was in haar glorietijd een van de muzes van Gianni Versace.

Speciale gave“Net als haar moeder, heeft Kaia een heel speciale gave”, zegt Donatella Versace in een persbericht. “De camera houdt écht van haar. Het was zo’n buitengewone ervaring om Kaia te zien stappen in de voetsporen van haar moeder.”

Ook bij Cindy Crawford borrelden de nostalgische gevoelens hoog op: “Ik ben zo blij dat Kaia werd gekozen om deel uit te maken van de Young Versace-campagne. Zelf heb ik zo veel mooie herinneringen aan mijn tijd met Gianni en Donatella. Er is iets heel speciaals aan het Huis van Versace.”

De campagne werd gefotografeerd door Mert Alas en Marcus Piggot en de lijn zelf ging in première tijdens Pitti Immagine Bimbo in Firenze. De kledij richt zich op kinderen tussen 0 en 12 jaar. (VF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content