Dita Von Teese lanceert zomerse lingeriecollectie

De Amerikaanse burlesque-danseres Dita Von Teese lanceert een nieuwe zomerse lingerielijn. Zoals gewoonlijk staat ze model voor de promotie van haar eigen collectie.

Vorig jaar richtte Dita Von Teese haar lingerielabel Von Follies op omdat ze dol is op lingerie met een vintagetoets. “Vintage lingerie verzamel ik al zo’n 25 jaar. Mijn collectie is gigantisch. Ik raakte er al heel vroeg door gefascineerd en rommelde toen ik klein was graag in de ondergoedschuif van mijn mama. Ik ben dol op dingen die vrouwelijk én functioneel zijn”, vertelde Dita toen in een interview met Vogue.

De voorliefde van deze burlesque-ster voor alles wat vintage en retro is, blijkt ook duidelijk in haar nieuwe zomercollectie vol pittige modelletjes gemaakt van satijn en kant in zwart, groen en roze. Alle ontwerpen maken ook deel uit van complete setjes bestaande uit bh, slip, string en jarretelles. Dita hoopt met haar 18-delige collectie vrouwen hun garderobes te voorzien van een beetje extra ‘va va voom’.

Hoewel Dita intussen 40 is, heeft ze nog ‘va va voom’ te over. Ze is en blijft het perfecte model voor een vintage lingeriecollectie. Voor de promotie van haar nieuwe collectie staat de diva dan ook zelf model in haar favoriete setjes.

De 18-delige collectie is onder andere verkrijgbaar op asos.com en debenhams.com.

(EL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content