Dit zijn de meest invloedrijke sterren in de modewereld

De Amerikaanse Vogue maakt in het belangrijkste – en dikste – nummer van het jaar de 120 meest invloedrijke gezichten in de modewereld bekend.

De Amerikaanse Vogue maakt in het belangrijkste – en dikste – nummer van het jaar de 120 meest invloedrijke gezichten in de modewereld bekend. Om de 120ste verjaardag van het iconische modeblad te vieren maakte Vogue een oplijsting van de sterren die vandaag de trend zetten in de modewereld. De lijst bestaat uit opkomende ontwerpers, gezichten uit de muziekwereld en Hollywoodsterren, weliswaar allen onder de leeftijdsgrens van 45 jaar.

In het lijstje vinden we onder meer zangeres Adele – ‘met haar 60’s powerpop een verademing in de muziekwereld van vandaag’ – Beyonce én Solange Knowles en Lady Gaga terug. Ook Blake Lively, de Olsen tweeling en Emma Stone mogen zich tot de stijliconen van vandaag rekenen.

Uiteraard zijn ontwerpers als Hedi Slimane, Marco Zanini en Frida Giannini ook van de partij. Naast internationale sterren vinden we in de prestigieuze lijst ook enkele Belgen terug zoals het duo Peter Pilotto en Christopher De Vos, Haider Ackermann en Olivier Theyskens ‘die een donkere lyrische schoonheid heeft gecreëerd, geïnspireerd door de chatotische haast in New York City’.

Bekijk hier de volledige lijst op de website van Vogue. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content